Διαδικασία παραγγελίας

Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση σας μέσα από μια απλή, γρήγορη, ασφαλή και ευχάριστη διαδικασία συναλλαγής και παραγγελίας με την ακόλουθη διαδικασία:

1. Αν είστε μέλος του Electromania.com.gr «Συνδεθείτε» πληκτρολογώντας το email και password που ήδη έχετε καταχωρήσει.

2. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο Electromania.com.gr, θα πρέπει να «Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό» καταχωρώντας το email σας για να εγγραφείτε στο Electromania.com.gr σαν μέλος.

3. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε το είδος που σας ενδιαφέρει τηλεφωνικώς.

4. Επιλέγετε το προϊόν που θέλετε και κάνετε «κλικ» στο σχετικό εικονίδιο «καλάθι» προκειμένου να αγοράσετε το είδος που σας ενδιαφέρει και να το προσθέσετε στο καλάθι σας.

5. Κατά τη διαδικασία της αγοράς υπάρχουν αναλυτικά τα βήματα που σας καθοδηγούν για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

6. Μετά την παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email (στο email που μας έχετε υποδείξει) ή / και μέσω τηλεφώνου για να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας. Εάν δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία μαζί σας, η παραγγελία παραμένει εκκρεμής για μία εβδομάδα. Αν παρέλθει άπρακτη η άνω περίοδος η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αυτομάτως.

7. Αποδεκτές είναι οι παραγγελίες οι οποίες γίνονται από την Ελλάδα και κατ’ επέκταση αποστολές εμπορευμάτων γίνονται μόνο εντός της Ελλάδας. Η παραγγελία αποστέλλεται στη διεύθυνση που ο πελάτης έχει υποδείξει, με μέσα που η Electromania έχει επιλέξει. Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται εντός 10 (δέκα) εργασίμων ημερών και με κόστος αποστολής, για το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε στη σχετική παράγραφο «Τρόποι αποστολής». Υπάρχει επίσης η δυνατότητα δωρεάν παραλαβής της παραγγελίας σας από το φυσικό κατάστημα “Electromania” στο Μοσχάτο, Καποδιστρίου 100 & Μεταμορφώσεως 145 γωνία.

Ανωτέρα βία:

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, μη διαθεσιμότητα του προϊόντος εκ μέρους του προμηθευτή μας κ.λ.π.) αδυνατούμε να παραδώσουμε τα εμπορεύματα εντός του προκαθορισμένου χρόνου των 10 ημερών από τη λήψη της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε το ταχύτερο δυνατό μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Τιμές προϊόντων:

Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται δηλαδή ο Φ.Π.Α). Η Electromania διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών που αναγράφονται στο Electromania.com.gr, ρητώς νοουμένου ότι οποιαδήποτε μεταβολή των τιμών δεν επηρεάζει παραγγελίες οι οποίες έχουν ήδη τοποθετηθεί από τον πελάτη και οι οποίες θα εκτελούνται με την τιμή που ίσχυε κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας.

Διαθεσιμότητα προϊόντων:

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας του παραγγελθέντος είδους εκ μέρους του προμηθευτή μας, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του χρόνου παράδοσης, η Electromania θα ειδοποιεί τον πελάτη για την καθυστέρηση παράδοσης του είδους. Αν κριθεί από τον πελάτη ότι η καθυστέρηση παράδοσης καθιστά τη συναλλαγή ασύμφορη, τότε ο πελάτης μπορεί να ζητήσει την ακύρωση της παραγγελίας για το συγκεκριμένο είδος. Υπάρχοντα άλλα είδη στην δοθείσα παραγγελία θα παραδίδονται κανονικά. Εξαιρείται η περίπτωση αγοράς με πιστωτική κάρτα όπου δεν είναι δυνατόν να παραδοθεί μέρος της συνολικής παραγγελίας.

CART