Η αποστολή του προϊόντος σας μπορεί να γίνει με 4 διαφορετικούς τρόπους:

1.Με φορτηγά της εταιρείας μας: Για μεγάλου όγκου προϊόντα και για παραδόσεις εντός δικτύου Αττικής η αποστολή του προϊόντος γίνεται με φορτηγά της εταιρείας μας στο χώρο σας. Τα ελάχιστα μεταφορικά είναι 10 ευρώ και διαμορφώνονται ανάλογα με τον όγκο και τη διεύθυνση παράδοσης. Τα προϊόντα παραδίδονται στο χώρο του πελάτη. Σε περίπτωση μεγάλου όγκου του προϊόντος (ψυγειοκαταψύκτες, ψυγεία ντουλάπες, ηλιακοί θερμοσίφωνες κ.α.) και εάν δεν υπάρχει ανελκυστήρας για να ανέβουν σε όροφο, παραδίδονται στο ισόγειο και ανεβαίνουν μόνο με γερανό/αναβατόριο, κατόπιν συνεννοήσεως με το κατάστημά μας. Το κόστος του γερανού είναι συνήθως 60 ευρώ.

Στους παρακάτω πίνακες μπορείτε να δείτε τα κόστη μεταφορικών των συσκευών ανά ζώνες περιοχών.

-Βαριά και ογκώδη εντός Αττικής ζώνη Α

Είδος συσκευής Μεταφορικά
Πλυντήρια ρούχων-Στεγνωτήρια ρούχων-Πλυντήρια πιάτων-Κουζίνες-Φούρνοι-Ψυγεία-Ψυγειοκαταψύκτες-Καταψύκτες 10€
Απορροφητήρες (απλοί, συρόμενοι, πτυσσόμενοι)-Φούρνοι Μικροκυμάτων-Εστίες 10€
Απορροφητήρες τζάκι 10€
Κλιματιστικά 10€
Τηλεοράσεις έως 60 ιντσών- Home cinema 10€

 

-Βαριά και ογκώδη εντός Αττικής ζώνη Β

Είδος συσκευής Μεταφορικά
Πλυντήρια ρούχων-Στεγνωτήρια ρούχων-Πλυντήρια πιάτων-Κουζίνες-Φούρνοι-Ψυγεία-Ψυγειοκαταψύκτες-Καταψύκτες 20€
Απορροφητήρες (απλοί, συρόμενοι, πτυσσόμενοι)-Φούρνοι Μικροκυμάτων-Εστίες 20€
Απορροφητήρες τζάκι 20€
Κλιματιστικά 20€
Τηλεοράσεις έως 60 ιντσών- Home cinema 20€

2. Με μεταφορικές εταιρείες: Για παραδόσεις εκτός Αττικής σε προϊόντα μεγάλου όγκου, η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται από το κατάστημά μας μέχρι το πρακτορείο Αθηνών της εκάστοτε περιοχής, χωρίς χρέωση μεταφορικών και αφού προηγηθεί από τον πελάτη κατάθεση του ποσού που αντιστοιχεί στο προϊόν σε λογαριασμό της εταιρείας μας. Ο πελάτης επιβαρύνεται το κόστος της μεταφορικής εταιρείας μέχρι την περιοχή του. Ενδεικτικά, το κόστος των πρακτορείων για ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια έχει ελάχιστα μεταφορικά 20 ευρώ. Βέβαια πριν την αποστολή γίνεται ενημέρωση του πελάτη για το ακριβές κόστος της μεταφοράς.

3. Μέσω ταχυμεταφορών Elta courier: Για παραδόσεις εντός και εκτός Αττικής και για προϊόντα μικρού όγκου, η αποστολή μπορεί να γίνει με τα ΕΛΤΑ κούριερ, την υπηρεσία Πόρτα Πόρτα. Η ελάχιστη χρέωση των μεταφορικών είναι 5 ευρώ και μπορείτε να πληρώσετε και με αντικαταβολή.

4. Παραλαβή από το κατάστημα: Μπορείτε να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας από το κατάστημα μας επί της οδού Καποδιστρίου 100 & Μεταμορφώσεως 145 γωνία– Μοσχάτο. Για παραλαβές από το κατάστημα, ογκωδών εμπορευμάτων θα χρειαστεί τηλεφωνική επικοινωνία πριν τη παραλαβή, ώστε να προετοιμαστούν τα προϊόντα.

Σημείωση

-Σε περιοχές απομακρυσμένες, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι μεγαλύτερος των 1-3 ημερών.

-Για τα βαριά και ογκώδη προϊόντα εκτός Αττικής  δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

CART